Smappee EV Wall

Rijd je elektrisch en wil je veilig thuis laden? Of wil je jouw wagen met zonne-energie laden of de laadkosten doorrekenen aan je werkgever? Smappee EV Wall is dé oplossing voor jou.

Via de geïntegreerde energiebeheer-technologie laad je jouw elektrische auto doorheen de dag met zonne-energie. De unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseert jouw zelfvoorziening. Zo bespaar je kosten en rijd je ecologisch.

De Smappee EV Wall is een compacte, gebruiksvriendelijke en mooie oplossing om thuis je elektrische auto te laden. De EV Wall is standaard voorzien van beveiliging tegen overbelasting. Dit zorgt ervoor dat het elektrisch systeem van je woning binnen zijn vermogensgrens blijft. Je hoeft dus niet langer te vrezen voor gesprongen zekeringen tijdens je laadsessie. Smappee past de capaciteit van je laadpaal automatisch aan.

Je hoeft niet langer de maandelijkse factuur af te wachten om te weten hoeveel thuis laden jou kost. In de Smappee App en Dashboard krijg je real-time inzicht in het laadproces en een overzicht van jouw laadkosten. Daarnaast zie je meteen hoeveel zonne-energie er gebruikt werd voor jouw laadsessie. 

De Smappee laadpalen hebben een functioneel en duurzaam design. Het ingebouwde LED-licht geeft de laadstatus weer en zorgt voor extra veilig thuis laden. Je kan bovendien je eigen stempel drukken op jouw EV Wall. Kies voor een van de beschikbare kleuren of de geïntegreerde laadkabel met lengte naar keuze. Zo bespaar je ruimte in je elektrische wagen. Je laadpaal wordt dé eye catcher van jouw woning.

Vraag uw gratis en vrijblijvend plaatsbezoek aan!

U kan ons contacteren voor een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.
Een van onze experts komt bij u ter plaatse en helpt u bij uw zoektocht naar de meest geschikte plaats en materialen voor uw zonnepaneelinstallatie.

Advies op maat van de klant

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!