Smappee EV Base

Kantoren, horeca of retail; zodra je meerdere laadpalen of een laadplein plaatst, heb je behoefte aan inzicht, controle en betaalmogelijkheden. De bekroonde Smappee EV Base is dé oplossing.

Met de dynamisch load-balancing van Smappee kun je eenvoudig het gebruik van zonne-energie maximaliseren voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag. Hierdoor optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten.

De autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee zorgt er voor dat het systeem van je gebouw binnen de vermogensgrens blijft. Zelfs met de extra vraag van opladende elektrische auto’s zijn er geen dure aanpassingen aan jouw elektriciteitsinstallatie nodig.

Via het professionele Smappee Dashboard krijg je een gedetailleerd overzicht van alle laadpunten en hun opbrengsten. Stel tarieven voor direct payment en prioritair laden in tot op gebruikersniveau. Laden met zonne-energie of enkel tijdens daluren om te besparen op elektriciteitskosten? Na sluitingstijd de laadpaal uitschakelen? Het kan allemaal eenvoudig via het Dashboard.

Smappee EV Base biedt verschillende methodes om laadsessies te starten voor publieke of semi-publieke laadstations: scannen, swipen of direct laden. Scan de QR-code en betaal onmiddellijk via de Smappee App of swipe met de Smappee Smart Charge Card of andere gebruikelijke RFID-tokens. Zoek je een betrouwbare partner voor betaling en facturatie? Kies voor de Smappee CPO services of werk samen met een externe CPO.

Dankzij het functionele en toekomstgerichte design is de Smappee EV Base een toegevoegde waarde voor elke bedrijfsparking. De laadpaal is gemaakt van duurzame materialen en vergt weinig onderhoud. De subtiele LED-verlichting geeft de laadstatus aan. Het zorgt ook voor voldoende zichtbaarheid en verhoogde veiligheid ‘s nachts. Operatoren van laadpleinen kunnen de lichtintensiteit aanpassen en een timer instellen om het licht aan of uit te schakelen. Je kunt zelfs de vorm van de LED en de kleur van de laadpaal aanpassen aan het merk van je bedrijf.

Vraag uw gratis en vrijblijvend plaatsbezoek aan!

U kan ons contacteren voor een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek.
Een van onze experts komt bij u ter plaatse en helpt u bij uw zoektocht naar de meest geschikte plaats en materialen voor uw zonnepaneelinstallatie.

Betrouwbare merken

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!